Avantura duha | Avantura čitanja | Avantura pisanja

Carpe Diem

A šta da nikad nisam probao... (Autobiografija)

A šta da nikad nisam probao... (Autobiografija)
Cena1,500 DIN
PDV (10%)150 DIN
Troškovi slanja300 DIN
Svega1,950 DIN
-+
Valentino Rosi

Ovo je priča o najvećem motociklisti svih vremena i o jednom od najvećih sportskih asova koji je ikada koračao ovom planetom. Rosi je često u svojoj karijeri donosio teške odluke koje su iz osnova menjale njen pravac. Uvek je birao put najvećeg izazova, sledeći neukrotivi vulkan u sebi koji ga je terao da ostvari nemoguće. Svakoj odluci prethodio je dug period analiziranja promišljanja, sazrevanja. I upravo su ove Valetove osobine, uz izuzetnu upornost i mentalnu čvrstinu, bile temelj njegovog nezaustavljivog pohoda na svetski tron.

Prevod sa engleskog: Sana Knežević

Latinica; broširani povez; 240 strana;

Ubistva slavnih

Ubistva slavnih
Cena900 DIN
PDV (10%)90 DIN
Troškovi slanja300 DIN
Svega1,290 DIN
-+
Libor Budinski

U istoriji, različitim kulturama i civilizacijama, tema ubistava slavnih ličnosti nije ni nova ni nepoznata. Ova knjiga se bavi povodima, razlozima i motivima ubistava čuvenih umetnika, političara i državnika, javnih ličnosti svih epoha. U istraživanju je naglasak na osvetljavanju društveno-istorijskog konteksta, i svih drugih razloga, uključujući i lične, koji vode tom činu.

Prevod sa češkog: Zdenka Valent-Belić, Bratislav Belić

Ćirilica; tvrdi povez; 240 strana;

Samoubistva slavnih

Samoubistva slavnih
Cena800 DIN
PDV (10%)80 DIN
Troškovi slanja300 DIN
Svega1,180 DIN
-+
Libor Budinski

U istoriji, različitim kulturama i civilizacijama, tema samoubistava slavnih ličnosti nije ni nova ni nepoznata. Ova knjiga se bavi povodima, razlozima i motivima samoubistava čuvenih umetnika, političara i državnika, javnih ličnosti svih epoha. U istraživanju je naglasak na osvetljavanju društveno-istorijskog konteksta, i svih drugih razloga, uključujući i lične, koji vode tom činu.

Prevod sa češkog: Zdenka Valent-Belić, Bratislav Belić

Ćirilica; broširani povez; 240 strana;

Subscribe to RSS - Carpe Diem

VRH